STOŽER CZ N. GRADIŠKA: Propusnice za napuštanje mjesta boravka izdaju se od 8 do 11 sati u sobi broj 10 gradske uprave

1349 0

Autor Franjo Samardžić

Policijski službenici će vas spriječiti da bez propusnice napustite mjesto prebivališta i stalnog boravka.  Propusnice uz obrazloženje  izdaju gradski i općinski Stožeri CZ. 

NOVA GRADIŠKA, 24.  ožujka 2020. –  Stožer  Civilne  zaštite Grada Nova Gradiška obavještava građane  da se propusnice za napuštanje mjesta boravka   izdaju  svaki dan od  8 do 11 sati u sobi broj  10 gradske uprave. Iznimno, u hitnim slučajevima   obratite se na  broj  tel.  0987/226-481.

Podsjetimo. Odlukom Stožera  Civilne  zaštite RH  više ne možete napuštati mjesto boravka. Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka  donesena je kako bi se spriječilo daljnje širenje  zaraze koronavirusom.

Provedbu ove odluke provodi Policija  i  policijski službenici će vas spriječiti da bez propusnice napustite mjesto prebivališta i stalnog boravka.  Propusnice uz obrazloženje  izdaju gradski i općinski Stožeri CZ.

-Sukladno  Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, ukoliko iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština morate napustiti mjesto prebivališta ili stalnog boravišta potrebno je obratiti se nadležnim stožerima civilne zaštite radi izrade propusnice u općini ili gradu sukladno vašem mjestu prebivališta.

Na području Brodsko-posavske županije možete se sa upitima i nejasnoćama obratiti nadležnom Stožeru na e-mail adrese: zbosnjakovic@bpz.hr i zpenic@bpz.hr.

Uvažavajući preporuke pozivamo građane, da ukoliko je moguće Propusnice, uz detaljno obrazloženje njihove potrebe, zatraže pisanim putem na e-mail adrese od svojih stožera civilne zaštite (općina, grad) u mjestu prebivališta -obrazložila je  odluku Policijska uprava brodsko-posavske i podsjećaju građane da se u slučaju potrebe za dolaskom u prostorije nadležnih Stožera pridržavaju  propisanih mjera zaštite.

 

 

 

Related Post