ZADOVOLJILI ZAHTIJEVNE ZDRAVSTVENE NORME – LJEKARNAMA ZUBOVIĆ DODIJELJEN CERTIFIKAT ISO 9001:2008

1014 0

NOVA GRADIŠKA, 14. prosinac 2010. – Iako mlada, Zdravstvena ustanova „Ljekarne Zubović“ afirmirana je zdravstvena ustanova u opskrbi i prodaji lijekova. Ravnateljica mr. ph. Mirjana Zubović i djelatnici mogu se odnedavno pohvaliti da posjeduju ISO Certifikat. To konkretno znači da su zadovoljili zahtjevne norme ISO 9001:2008 u opskrbi i

prodaji lijekova, medicinskih, dijetetskih i kozmetičkih proizvoda, te savjetovanju i njihovoj primjeni. Uz to što su „Ljekarne Zubović“ mjesto na kojem se mogu dobiti pravodobne informacije o lijekovima uzimanja, mjesto su gdje se besplatno mogu provjeriti krvni tlak i tjelesna težina. Ljekarnici će odgovorima na sva pitanja pokazati da im je izuzetno stalo da pravilno uzimate lijekove.

 

Mladi i stručni tim, kojeg čini 5 magistri farmacije i 4 farmaceutska tehničara, na raspolaganju su svojim pacijentima i kupcima cijeli dan od 7-20 sati, subotom od 7-15 sati, te nedjeljom od 8-12 sati.

– Kroz razdoblje od 10 godina, aktivnim radom i zalaganjem svih uposlenih stasali smo do zdravstvene ustanove ljekarničke djelatnosti, sa tri ljekarničke jedinice. Prva je na adresi Gundulićeva 21, a druga u Relkovićevoj 32, Nova Gradiška. Treća se nalazi se u prigradskom naselju Rešetari, na adresi V. Nazora 25. Nastojimo pratiti sva moguća dostignuća u struci kako bi svojim pacijentima osigurali sve potrebne ljekovite pripravke koje traži suvremena medicina i farmacija, ortopedska pomagala, sanitetski materijal, pomoćna ljekovita sredstva, dječje hrane i ostalih potrepština, zdrave hrane, do ekskluzivne i dermatološke kozmetike – kaže Mirjana Zubović, mr. ph., ravnateljica Zdravstvene ustanove „Ljekarne Zubović“.

 

Gundulićeva 21

 

Relkovićeva 32

 

Rešetari, Vladimira Nazora 25

 

ISO 9001:2008 CERTIFIKAT

 

 

Related Post