ZAVJET ZA HRVATSKU/ ZDRAVKO KONJIĆ, dipl. ing. elektortehnike LISTA BR. 9

2034 0

ZDRAVKO KONJIĆ je rođen 2. travnja 1961. godine u Novoj Gradiški gdje je završio osnovnu i srednju školu. Po završetku elektrotehničkog fakulteta zaposlio se i 20 godina bio profesor u Elektrotehničkoj školi.

Trenutno je zaposlen u INI na mjestu vodećeg inženjera za održavanje – proizvodna regija središnja Hrvatska.

 

ZDRAVKO KONJIĆ je osoba čiji glas se uvijek čuje, principijelan je političar, a u politici je aktivan od devedesetih godina. Smatra da su građani grada Nove Gradiške suočeni s gospodarskom katastrofom te da su financije grada pretrpjele razorne gubitke zbog loših procjena aktualne SDP-eove gradske vlasti, koja se pokazala velikodušnom ali samo prema svojim odanim slugama.

 

Podsjetimo, ZDRAVKO KONJIĆ je bio član Poglavarstva, Gradskog vijeća, Županijske skupštine, obnašao je funkciju dogradonačelnika i gradonačelnika. Smatra da je kroz svoj politički angažman gradu vratio ono što je kao građanin bio dužan dati rodnom i voljenom gradu. Stalo mu je do građana ovog grada, predan je marljiv i nadasve pošten čovjek koji želi da se zaustave patnje građana, njihova neimaština i katastrofalno stanje do kojeg su nas doveli SDP-ov gradonačelnik i koalicijski partneri (trgovačko društvo HDSSB-e)!

-Za grad se treba boriti i jedina želja mi je zastupati građane. Stoga pozivam sve koji žele pozitivne promjene da izađu na izbore u nedjelju i svoj glas daju LISTI BROJ 9 ZAVJETA ZA HRVATSKU koja će koalirati jedino s građanima Nove Gradiške jer se u ova nesigurna vremena u gradskoj vijećnici treba svim srcem boriti za interese građana koji svakom poštenom političaru trebaju i moraju biti ispred osobnih ciljeva. – rekao nam je Zdravko Konjić, dipl. ing. elektrotehnike i dodao da je građanima ovoga grada ostao jedino njihov glas, a glas za ZAVJET ZA HRVATSKU je glas za sve nas.

 

Grad Nova Gradiška je naš grad i nije zaslužio vlast koja radi protiv građana jer ovaj naš grad nije nam skrivio ništa. Na listi ZAVJETA ZA HRVATSKU su obični ljudi koji ne žele da grad umre, već da živi. Ovaj grad nama je svetinja. ZDRAVKO KONJIĆ i lista broj 9 nije lista sanjara. Grad miriše proljećem. Vratimo osmijeh i sunce u Novu Gradišku. Poštovani građani, mi to zajedno možemo ZAR NE! Hvala vam.

 

Tekst pripremila Zlata Pazman-Petrić, glasnogovornica Zavjeta za Hrvatsku

Related Post