ZELENI CVIJET HTZ – Nova Gradiška ušla u uži krug natjecanja

1041 0

NOVA GRADIŠKA, 1. rujna, 2010. – U ovim turobnim vremenima i jedna dobra vijest za sve nas Novogradiščane i djelatnike Turističke zajednice Nova Gradiška, djelatnike komunalnog poduzeća „Slavča“ i ostale koji su doprinijeli da naš grad uredno i lijepo izgleda. U gradsku Turističku zajednicu došla je obavijest od strane Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, a odnosi se uz akciju Zeleni cvijet 2010. godine.

– Obaviješteni smo da je Grad Nova Gradiška, u kategoriji manjih gradova, ušao u uži krug natjecanja, iz kojeg će se u konačnici izabrati tri najuređenija manja grada u kontinentalnom dijelu Republike Hrvatske. Temeljem ove informacije Povjerenstvo Zelenog cvijeta posjetit će ponovno naš grad 6. rujna 2010. godine i nakon obilaska i drugih kandidiranih destinacija donijeti konačnu odluku o dobitnicima priznanja – kazala nam je Dinka Matijević.

U gradskoj Turističoj zajednici koriste priliku da se, uz zadovoljstvo ulaskom u drugi krug natjecanja, a bez obzira na to kako ćemo se plasirati u završnici, zahvale svima na angažiranju i naporima koje su do sada uložili kako bi grad bio uređeniji i ljepši, a time ušao među malobrojne najuređenije manje gradove u kontinetalnoj Hrvatskoj. Podsjećamo da će se dodjela priznanja dobitnicima izvršiti na Danima hrvatskog turizma u mjesecu listopadu u Rovinju.   

Related Post