ZLATKO AGA: ostanite kod kuće i poštujte pravila samozaštite i zaštite drugih

519 0

REŠETARI, 23. ožujka 2020. – U nezapamćenoj situaciji s kojom se susrela naša zemlja, a koju je u epidemiološkoj situaciji pogodio i potres, s najvećim posljedicama i štetama u hrvatskoj prijestolnici apeliram na sve građane općine Rešetari da ostanu mirni i pribrani.
Nadamo se i vjerujemo da je potres iza nas, a primarna fronta i dalje je sprečavanje širenja zaraze pa se stoga mole građani da se i dalje drže svih pravila, preporuka i naloga.
Dakle, građani, ostanite kod kuće i poštujte sva pravila samozaštite i zaštite drugih, a o kojima svi mediji intenzivno izvještavaju – poručuje načelnik Zlatko Aga.
Prema izvješću Stožera civilne zaštite Općine Rešetari, potres koji je u 6.23 sati snažno zatresao područje Zagreba, a nakon kojeg je uslijedilo još nekoliko manjih podrhtavanja tla, osjetio se i u novogradiškom kraju i nije na području općine Rešetari prouzrokovao vidljive štete. Oštećenja nisu evidentirana na zgradama i na privatnim kućama kao ni na javnoj infrastrukturi. Isto je i na cijelom području Brodsko-posavske županije.
Unatoč strahu i nelagodi, panike nije bilo; građani su ostali u svojim kućama te putem medija prate informacije, izvješća i upute iz nacionalnog kriznog Stožera.

Related Post

UNATOČ KRIZI

Autor - 04/11/2012 0
STARO PETROVO SELO, 4. studeni 2012. – Ova će godina u općini Staro Petrovo Selo biti zabilježena kao godina sa…

ZELENA ENERGIJA

Autor - 03/10/2013 0
STARO PETROVO SELO, 3. listopad 2013. – Nakon registriranja nove tvrtke Mljekara Staro Petrovo Selo i najave pokretanja proizvodnje, najavljena…