ZLATKO AGA: ostanite kod kuće i poštujte pravila samozaštite i zaštite drugih

1089 0

REŠETARI, 23. ožujka 2020. – U nezapamćenoj situaciji s kojom se susrela naša zemlja, a koju je u epidemiološkoj situaciji pogodio i potres, s najvećim posljedicama i štetama u hrvatskoj prijestolnici apeliram na sve građane općine Rešetari da ostanu mirni i pribrani.
Nadamo se i vjerujemo da je potres iza nas, a primarna fronta i dalje je sprečavanje širenja zaraze pa se stoga mole građani da se i dalje drže svih pravila, preporuka i naloga.
Dakle, građani, ostanite kod kuće i poštujte sva pravila samozaštite i zaštite drugih, a o kojima svi mediji intenzivno izvještavaju – poručuje načelnik Zlatko Aga.
Prema izvješću Stožera civilne zaštite Općine Rešetari, potres koji je u 6.23 sati snažno zatresao područje Zagreba, a nakon kojeg je uslijedilo još nekoliko manjih podrhtavanja tla, osjetio se i u novogradiškom kraju i nije na području općine Rešetari prouzrokovao vidljive štete. Oštećenja nisu evidentirana na zgradama i na privatnim kućama kao ni na javnoj infrastrukturi. Isto je i na cijelom području Brodsko-posavske županije.
Unatoč strahu i nelagodi, panike nije bilo; građani su ostali u svojim kućama te putem medija prate informacije, izvješća i upute iz nacionalnog kriznog Stožera.

Related Post

OPĆINA GORNJI BOGIĆEVCI

Autor - 28/11/2012 0
GORNJI BOGIĆEVCI, 28. studeni 2012. – Unatoč manje novca u općinskom proračunu ove godine u Općini Gornji Bogićevci su uspjeli…

SAVJETI VOZAČIMA

Autor - 25/11/2014 0
SLAVONSKI BROD, 24. studeni 2014. – Nakon razdoblja neuobičajeno toplog vremena za ovo doba godine, u predstojećem razdoblju očekuju se…