Župan Marušić čestitao novinarki Željki Gavranović na novinarskoj nagradi „Anđelko Erceg“

138 0

Željka Gavranović nagradu Hrvatskog novinarskog društva  „Anđelko Erceg“ dobila je u kategoriji „Internet“ za najbolji članak objavljen na lokalnoj razini, a riječ je o članku “SBPlus prinudio inspekcije na rad”

 

Autor bpz.hr

SLAVONSKI BROD, 14.  rujna 2022. – Župan Danijel Marušić  jučer  je održao prijem za  Željku Gavranović, novinarku i glavnu urednicu internetskog portala PLUS.hr  kako bi joj osobno uputio čestitke za primljenu nagradu Hrvatskog novinarskog društva (HND) „Anđelko Erceg“ u kategoriji „Internet“ za najbolji članak objavljen na lokalnoj razini, a riječ je o članku “SBPlus prinudio inspekcije na rad”.

Dodjela nagrada za najbolje lokalno novinarstvo “Siniša Glavašević” i “Anđelko Erceg” održana je  2. rujna 2022. godine u Lapidariju Gradskog muzeja Vinkovci  u okviru ovogodišnjeg, trećeg izdanja festivala Media In Time, u organizaciji HND-a i Centra za kulturu medija čiji je naglasak sadržan u nazivu uvodne diskusije ‘Mali’ mediji, velike teme“. Festival je bio posvećen poticanju stvaranja novinarskih priča u lokalnim medijima od kojih one ponajbolje znaju prerasti lokalne okvire i pretvoriti se u teme  regionalnog i nacionalnog značaja.

U toj prigodi predsjednik HND-a, Hrvoje Zovko kazao je kako je  nagradom  „Anđelko Erceg“ u kategoriji „Internet“, HND  urednici Željki Gavranović, kao i svima ostalima novinarima i kolegama u manjim sredinama koji, prateći teme važne za lokalnu zajednicu, rade važan, odgovoran i težak posao-  odao priznanje na doprinosu novinarskoj profesiji.

Župan Marušić, čestitajući novinarki Željki Gavranović na ovom velikom priznanju,  župan Marušić je kazao  kako je to i veliki doprinos promicanju  grada i Brodsko-posavske županije u cjelini, koja se, u okviru svojih mogućnosti, trudi poticati razvoj medijskog pluralizma u svojoj sredini. Poželio joj je i puno sreće u daljnjem radu i ustrajnost u obavljanju ovog zahtjevnog i odgovornog posla.

Related Post

Nude posao u Češkoj

Autor - 31/01/2017 0
NOVA GRADIŠKA – Mario Richter i Jasna Begrer  bili su jučer u Novoj Gradiški u potrazi za radnicima  voljnim za…