ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA: Obnavljaju se sve zgrade u Općoj bolnici

685 0

Autor Franjo Samardžić

Obnovit će se zgrade nove i stare bolnice, zgrade transfuzije, ginekologije, pedijatrije, ambulanta i odjela kirurgije i interne medicine, te zgrada kuhinje i upravna zgrada

NOVA GRADIŠKA, 6. lipnja 2019. – Na sjednici Županijske skupštine održanoj u utorak donijeto je više odluka veoma značajnih za Opću bolnicu Nova Gradiška.
Prihvaćene su odluke o energetskoj obnovi zgrada u zdravstvu među kojima su i sve zgrade novogradiške bolnice u ukupnoj vrijednosti od 43,1 milijun kuna. Novac će se trošit u obnovu nove i stare bolnice, zgrade transfuzije, ginekologije, pedijatrije, ambulante i odjela kirurgije i interne medicine, te zgrada kuhinje i upravna zgrada. Osim što će ljepše izgledati u njima će biti ugodnije boraviti djelatnicima i pacijentima, a treba naglasiti da će samo energetska ušteda iznosit čak 70 posto na godišnjoj razini.
Dakako ova vijest obradovat će sve one koji u bolnici rade ali i građane koji u bolnicu dolaze po zdravlje. Zadovoljstvo će bit tim veće kada se realizira i projekt koji zajednički pripremaju Bolnica i Grad Nova Gradiška, a radi se o kompletnom uređenju vanjskog prostora bolnice koji predviđa uređenje prometnica i pješačkih staza, parkirališta, javne rasvjete, zelenih površina i hortikulture.
Dodajmo. Posljednjih godina, pa tako i ove, u uređenje i opremanje bolničkih odjela, te uređaje, ulaže se velik novac.

Related Post

OKUČANI

Autor - 01/05/2012 0
Od 4.500 okučanskih stanovnika (80 posto Hrvata i 20 posto Srba) ipak mnogi odlaze trbuhom za kruhom. Potvrđuje to i…

BURZA RADA U KOLOVOZU

Autor - 17/09/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 17. rujan 2014. – Krajem kolovoza 2014. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje registrirane su 13274 nezaposlene osobe na…