4 Medalje za “Vukove” na “HALLELUJAH CUP 2010”

1247 0

Autor Bijeli Vuk

NOVA GRADIŠKA 20. listopada 2010. – Dana 16. listopada 2010. godine novogradiški taekwondo klub “Vukovi” nastupili su  u Karlovcu na Hallelujah kupu. Turnir je održan u ŠSD Mladost u Karlovcu, gradu sa dugogodišnjom tradicijom taekwondo sporta. Osim dobrih borbi posjetitelji su mogli vidjeti i demonstraciju mačevanja, boksa, a posebno upečatljivi (i glasni) bili su bubnjari koji su nam pokazali svoje vještine bubnjanja tako da su natjecatelji na trenutak pomislili da se nalaze u nekoj srednjovjekovnoj bajci. (Bijeli Vuk)

 

Natjecanje je otvorio veleposlanik Republike Koreje.

Pristiglo je 600 natjecatelja iz 11 država i to: Hrvatska, BiH, Slovačka, Rumunjska, Francuska, Italija, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Kanada i Južna Koreja.

Nastupilo je osam naših boraca a osvojene su četiri zaista vrijedne medalje i to:

 

1. Mihael Maglov – mlađi kadeti preko 51 kg – ZLATO.

2. Tin Katalenac – mlađi kadeti do 47 kg – SREBRO.

3. Karmen Maglov – kadetkinje do 55 kg – BRONCA.

4. Krešimir Marković – kadeti preko 65 kg – BRONCA.

 

Bez plasmana ostali su: Sara Kraljević, Arijan Dragić, Mislav Pastulović i Teo Kanđera.

Poslastica večeri bila je demonstracija taekwondo sporta i vještine u izvedbi Hallelujah demo tima iz Seoula, Južna Koreja. Bila je to jedinstvena prilika našim članovima da na djelu vide majstore iz domovine ovog prelijepog atraktivnog i Olimpijskog sporta.  

 

Related Post

U subotu gostuju Dubrovkinje

Autor - 12/11/2010 0
12. studeni 2010. – Novogradiščanke su nakon prošlonedjeljnog poraza u Zadru (0:3) pale na osmo mjesto s 8 bodova koliko imaju…