KONJIČKI TURNIR “PANONICA DRIVING CHALLENGE – SLAVONSKI BROD 2016.”

1368 0

SLAVONSKI BROD, 24. svibnja 2016. – Proteklog vikenda u organizaciji CRR PANONICA i Zaprežnog kluba SLAVONAC održan je konjički turnir “PANONICA DRIVING CHALLENGE – SLAVONSKI BROD 2016.”.

U sklopu turnira održano je pet utakmica u disciplinama vožnje zaprega za jednoprege i dvoprege. Ovaj turnir označio je početak 12. sezone utakmica u vožnji zaprega pod okriljem Hrvatskog konjičkog saveza. Utakmice su bile nacionalnog ranga, Croatia kup i Prvenstvo Hrvatske u vožnji dvoprega za juniore. Na turniru je u 21 startu nastupilo 15 timova iz tri kluba.

U utakmicama Croatia kup za dvoprege ukupni pobjednik je Antun Medvidović iz ZK SLAVONAC, drugi je Tihomir Salarić iz KK PLETERNICA, a treći Dražen Madžarević iz ZK SLAVONAC.

U vožnji jednoprega prvo mjesto osvojio je Marko Albertović iz ZK Slavonac, a drugo mjesto je pripalo Antoniu Mačinkoviću iz ZK Slavonac.

U utakmici za prvenstvo juniora prvo mjesto osvojio je Adam Dorić, druga je bila Klara Devčić, a treći Josip Medvidović, svi troje natjecatelja su članovi Zaprežnog kluba Slavonac iz Slavonskog Broda.

Partneri u organizaciji ovogodišnje serije turnira “PANONICA DRIVING CHALENGE” su konjički klub DONJI ANDRIJEVCI, Konjogojska udruga GUNDINCI i Salaš TENA iz Vinkovaca.

 

Slijede turniri: 14. kolovoza u Donjim Andrijevcima, 4.rujna u Gundincima i 18.rujna u Vinkovcima.

Aktivnosti CRR PANONICA i ZK SLAVONAC u organizaciji turnira pokroviteljstvom su pomogli Brodsko-posavska županija i Općina Velika Pisanica, te sponzori: Trgovački lanac BOSO, Inter cars d.o.o., Đuro Đaković Montaža Izolak, Obrt Čuljak – Svečane dvorane Kristal.

 

Autor Marijan Vrkljan

Related Post

NOVOGRADIŠKI TENISAČI

Autor - 04/02/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 4. veljače 2014. – Na terenima Teniskog centra „Đulić“ u Širokom Brijegu 1. i 2. veljače 2014. godine…