861 0

NOVA GRADIŠKA – U srijedu, 26. rujna 2018., početi će deseta po redu kampanja Inicijative 40 dana za život – Hrvatska za prestanak pobačaja u našoj domovini i u svijetu. Jesenska kampanja trajati će do 4. studenog 2018. Molitveno bdijenje pod geslom „Njegove nas rane iscijeliše.“ (Iz 53,5) u trajanju od 40 dana održava se u 29 gradova i 31 mjestom bdijenja širom Republike Hrvatske. U Novoj Gradiški miroljubivo molitveno bdijenje održat će se u pred novogradiškom bolnicom u razdoblju, od 26. rujna do 4. studenog, u vremenu od 6 i 30 do 18 i 30 sati.

Posebnosti ove kampanje jest i to da će na mjesto bdijenja biti donesena slika Milosrdnog Isusa. Također će biti organizirana javna tribina na temu „Postabortivni sindrom“, a kao vrhunac cijele kampanje planira se prikazivati film pod nazivom „40 dana…“

Cilj prošlih i svih nadolazećih kampanja pro – life Inicijative 40 dana za život je donositi radosnu vijest o svetosti svakog ljudskog života od začeća, spašavati dječje živote i zalagati se za dostojanstven život majki i očeva u potrebi, svjedočiti milosrdnu ljubav Očevu majkama i očevima koji su, posredno ili neposredno, dotaknuti zlom pobačaja.

Kako je zapisano u Svetom Pismu: „Otvaraj usta svoja za nijemoga i pravo sviju nesretnika što propadaju.“ (Izreke 31,8)

Vodeći se prethodno napisanim Riječima Božjim ove jesenske kampanje cijeli tim Inicijative 40 dana za život Nova Gradiška poziva sve vjernike da nam se pridruže i hrabro stanu ispred bolnice Nova Gradiška te kroz molitvu spase svaki život i potaknu druge na razmišljanje o vrijednostima ljudskoga života.

Related Post

Na autocesti izgorio BMW

Autor - 06/06/2019 0
SLAVONSKI BROD, 6. lipnja 2019. – Na sjevernoj strani autoceste A3 kod Velike Kopanice zapalio se osobni automobil BMW austrijskih…