7. ŠVARGLIJADA U HRVATA

1753 0

STARO PETROVO SELO, 19. siječanj 2014. – Kako doznajemo od Adama Tomičića, predsjednika Udruge „Kulin bećarac“, koja organizira ŠVARGLIJADU U HRVATA,

ovogodišnja sedma gastronomsko-zabavna manifestacija održati će 25. siječnja u Hrvatskom domu u Starom Petrovom Selu sa početkom u 20 sati.

 

I ove godine prosudbeno povjerenstvo će izabrati najbolje švargle čije će proizvođače organizator nagraditi s medaljama i priznanjima. Izabrati će se i šampion, najbolji među najboljim švarglima, čiji će proizvođač naslijediti prošlogodišnjeg pobjednika Tomislava Ivaniševića iz Godinjaka. Nakon kušanja najbolji švargl izabrati će i posjetitelji ove jedinstvene gastronomsko-zabavne manifestacije čiji je osnovni cilj sačuvati i promovirati jedan od poznatih slavonskih gastronomskih specijaliteta.

Organizator poziva proizvođače švargla da se prijave na natjecanje. Krajnji rok za predaju švargla za ocjenjivanje je u subotu 25. siječnja do 20 sati.

 

Posjetitelje u Hrvatskom domu zabavljat će Tamburaški sastav „Satir“ i Boris Ćiro Gašparac. Boris Ćiro Gašparac YouTube

Related Post

SKUPŠTINA UDOMITELJA

Autor - 05/06/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 5. lipanj 2012. – Skupština Udruge udomitelja djece, odraslih, starijih i nemoćnih osoba Brodsko-posavske županije „Leptirić“ održana u…