8. ADVENT U NAŠEM GRADU

786 0

Mali proizvođači i udruge svojim su štandovima okupirali Društveni dom. Dođite pogledajte i nešto kupite!

NOVA GRADIŠKA, 19. prosinac 2014. – Bilo je danas iznimno svečano i veselo na otvaranju osmog Adventa u našem gradu.

Čast da ovu tradicionalnu manifestaciju u Društvenom domu otvore pripala jer mališanima iz Dječjeg vrtića Nova Gradiška. Mališani su se, predvođeni svojim tetama, družili uz pjesmu i ples praćeni budnim okom svojim mama i tata. U plesu su im se pridružili Djed Božićnjak, zamjenica gradonačelnika mr. Ljiljana Lukačević i ravnateljice Turističke zajednice i Dječjeg vrtića, Dinka Matijević i Vera Trobić.

 

Od danas pa do nedjelje Društveni dom će bit prepun štandova koji su tradicionalan dio Adventa u našem gradu i predblagdanskog ozračja. Mali proizvođači i udruge pobrinuli su se izložiti svoje proizvode. U društveni dom treba svakako doći vidjeti što to onu nude, uživati u ozračju Božića, ali nešto i kupiti.

 

Dinka Matijević i mr. Ljiljana Lukačević zahvalile su se mališanima i njihovim tetama na izvedenom programu, te svima onima koji na bilo koji način doprinose da se ova jedinstvena manifestacija održava.

 

Organizatori Adventa u našem gradu su Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica Nova Gradiška. Pripremili su brojne sadržaje koje svakako treba doći i u njima uživati.

Related Post