8. ŠVARGLIJADA U HRVATA

914 0

STARO PETROVO SELO, 13. siječanj 2014. – Tradicionalna, 8. švarglijada u Hrvata održati će se 31. siječnja u Hrvatskom domu u Startom Petrovom selu s početkom u 20 sati. Tražit će se nasljednik Matije Marjanovića iz Davora

čiji je švargl prošle godine od strane prosudbenog povjerenstva proglašen najboljim, a i publika će također tražiti švargl najbolji po njenom ukusu. Prošle godine po ocjeni publike najbolji švargl je napravio Tomislav Ivanišević iz Godinjaka, najtrofejniji proizvođač švagla na dosadašnjim švarglijadama.

 

Kako doznajemo od Adama Tomičića, predsjednika udruge kulinara „Kulin-bećarac“, koja i ove godine organizira ovu gastronomsko-turističku manifestaciju, posjetitelje će zabavljati TS „Satir“, Stjepan Jeržek Štef i Ivan Delač.

 

Pokrovitelj je i ove godine Općina Staro Petrovbo Selo, a suorganizator Turistička zajednica Staro Petrovo Selo.

Natjecatelji se mogu prijaviti Adamu Tomičiću na mobitel 098 263 148 i tajniku udruge Slavku Mikuliću na mobitel 091 252 68 37. Ulaznice po cijeni od 100 kuna prodaju se u Caffe baru ANTONIO u Starom Petrovom Selu.

 

Related Post

DAN OPĆINE STARO PETROVO SELO

Autor - 06/05/2012 0
STARO PETROVO SELO, 6. svibanj 2012. – Puštanjem u upotrebu novoizgrađenog magistralnog cjevovoda Adžamovci-Staro Petrovo Selo- Bili Brig došli smo…