ALKOHOL U PROMETU: Jedan na triježnjenje u policijsku postaju, dvojica u bolnicu

976 0

NOVA GRADIŠKA, 17. lipnja 2020. – Ni današnje priopćenje za javnost policijske uprave brodsko-posavske nije prošlo bez vozača pod utjecajem alkohola. U prometnoj nesreći koja se dogodila u Garčinu ozlijeđena su dva vozača pod utjecajem alkohola, a u Dragaliću su policijski službenici ulovili pijanog vozača i odveli ga na triježnjenje u policijsku postaju.
Policijski službenici Policijske postaje Okučani su pojačano nadzirući promet, dana 16. lipnja, u 18.50 sati, u Dragaliću, zaustavili osobni automobil, vukovarskih registracijskih oznaka, utvrdivši da je 38-godišnji vozač pod utjecajem alkohola. Naime, u njegovu organizmu je očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,87 promila.
Alkoholizirani vozač je isključen iz prometa i zadržan u policiji do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose prekršajni nalog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
U Garčinu se jučer (16. lipnja), u 14 sati, dogodila prometna nesreća u kojoj je jedan vozač teško, a drugi lakše ozlijeđen. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer 67-godišnjak upravljajući automobilom uključivao sa parkirališta na kolnik, nije propustio osobni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 54-godišnjak. Pritom je došlo do udara jednog automobila u drugi. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 67-godišnjak, koji je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 54-godišnjak lakše ozlijeđen. Policijski službenici su alkotestom u organizmu 67-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,53 promila, dok su u organizmu 54-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 0,57 promila.
Policijski službenici protiv obojice vozača dostavljaju prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post