Automobilom naletio na pješaka koji je ležao na cesti 

3389 0

Foto Policija brodsko-posavska 

SLAVONSKI BROD, 1.  srpnja 2021. – Jučer  oko 22 sata, na županijskoj cesti  istočno od mjesta Zbjeg, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. 

Kako  priopćava Policija brodsko-posavska, do prometne nesreće je došlo jer je 36-godišnjak vozeći  neprilagođenom brzinom  osobnim automobilom naletio na  63-godišnjeg  pješaka koji je ležao na cesti.  63-godišnjak je prevezen i zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. 

Danas  oko ponoći na kolniku županijske ceste u općini Okučani dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.  24-godišnji vozač osobnog automobila je kotačima zahvatio travnatu površinu, sletio u odvodni kanal i potom udario u betonski kolni ulaz. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača slijede prekršajni nalozi za prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Related Post