BANG BANG | MOL. 2 | 7.2.2020. od 21h

853 0

Pozivamo vas na (de)moliranje u Katranu, na ekskluzivnu koncertnu promociju našeg drugog albuma!

Osim svirke i druženja, očekuju vas i neka iznenađenja, a uz koncert i after party, tulum će trajati do dugo u noć jer – petak je dan za metak, a mi smo Bang Bang 🙂 Šalu na stranu, ali stvarno, bit će vam ovo jedan od dražih izlazaka! Nakon Tvornice i InMusica u prošloj godini, evo nas u Katranu, tu još nismo svirali pa je odluka pala baš na ovaj klub, jer želimo intimnu atmosferu manjeg prostora u kojem će svaka pjesma novog albuma dobiti baš onaj oblik koji treba. Dakle, imamo novi album, MOL.2, upravo smo pustili novu pjesmu, prošla godina je bila odlična, ova je krenula još bolje – vrijeme je da to nekako i proslavimo, a ujedno želimo da naši kolege i dio publike dođu čuti naš novi album, jer stvarno je dobar – komentirala je uz smijeh Lara kad smo je zamolili da nam kaže rečenicu-dvije o planovima za 7.2. i Katran.

Dakle, dragi kolege, prijatelji i suradnici, vrijeme je za jedno zanimljivo okupljanje. U ograničenom broju okupit ćemo se u Katranu, u petak, 7. veljače, i zajedno nazdraviti novom izdanju, ali i svemu ostalom lijepom što je pratilo Bang Bang posljednjih godinu dana.

Druženje je zatvorenog tipa zbog, ograničenog broja ljudi koji prostor prima, pa vas molimo da svoj dolazak svakako najavite.

Nećemo puno otkrivati što vas sve očekuje, nego ćemo samo ponoviti ono što je Lara rekla – bit će vam ovo jedan od dražih izlazaka!

 

Vidimo se u Katranu ,    Tamara & Vjeko

Related Post

27 godina brodske HVIDR-e

Autor - 18/01/2020 0
Autor bpz.hr Slavonski Brod, 16 siječnja 2020.Udruga Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Slavonski Brod obilježava danas svoju 27. Obljetnicu rada…