BERNY u čak dvije kategorije u konkurenciji za PORIN!

1763 0

Nakon što je prošle godine izdao album prvijenac “UDALA SE NIKAD NIJE”, na kojemu se između ostalih našla i skladba “Ajte za mnom tamburaši” za koju Berny ovih dana snima i video spot, odlična vijest stigla je iz CROATIA RECORDS-a.

Naime, nakon što su završile prijave za ovogodišnje izdanje diskografske nagrade PORIN, Berny se u konkurenciji našao u čak dvije kategorije i to za NAJBOLJI ALBUM ZABAVNE GLAZBE te NAJBOLJU PJESMU GODINE.

Podsjetimo se Berny je jedan od rijetkih slavonskih kantautora koji iza sebe ima milijunske preglede na online video servisu YouTube sa skladbama “Udala se nikad nije” te “Moja ljubav stara”.

“Napravili smo malu pauzu jer smo imali mišljenje da je publika jednostavno prezasićena situacijom na glazbenoj pozornici. Jednostavno je, izbacujemo nešto novo kada mislimo da imamo nešto za reći, osobno nisam opterećen radom na silu. Ovih dana kao što vidite dovršavamo snimanje video spota za singl “Ajte za mnom tamburaši” koji nam je ujedno i idući singl. Nadam se da će ga publika prepoznati jer nam to skladba u koju zaista vjerujemo. Sretan sam što me moj diskograf prijavio za ovakvu nagradu, no hoće li to rezultirati nominacijom reći će urednici. Trenutno se vodi velika bitka za zabavnu glazbu u eterima, čini mi se da gubimo i bitku a i glazbu koju sluša većina Hrvata…..” – rekao je Berny u pauzi snimanja novog video spota.

Related Post