BOLNICA NOVA GRADIŠKA

844 0

Ova investicija neće remetiti proces sanacije brodske i novogradiške bolnice, a dokaz je brige za zdravstvenu infrastrukturu, veoma značajne za funkcioniranja ukupnog zdravstvenog sustava

– kazao je dr. Tihomir Biščević

 

NOVA GRADIŠKA, 4. travnja 2014. – Požeška tvrtka Promet građenje trebala bi u roku od 60 dana završiti radove na obnovi odjela ginekologije u bolnici Nova Gradiška. Radovi s PDV-om vrijedni 900.000 kuna trebali bi početi već slijedećeg tjedna. Financiraju se iz decentraliziranih sredstava.

 

Ugovor s požeškom građevinskom tvrtkom koju je zastupao direktor Milan Šutalo jučer je potpisao dr. Tihomir Biščenić, sanacijski upravitelj Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ u čijem je sastavu od 1. siječnja ove godine i novogradiška bolnica. Nazočan je bio i dr. Boris Lovrić, voditelj odjela ginekologije.

Kako je izjavio dr. Biščević, ova investicija neće remetiti proces sanacije brodske i novogradiške bolnice, a dokaz je brige za zdravstvenu infrastrukturu, veoma značajne za funkcioniranja ukupnog zdravstvenog sustava.

Related Post