Božićni koncert Lovrakovaca

597 0

Učenici i učitelji Osnovne škole „Mato Lovrak“ u četvrtak 22. prosinca u novogradiškom Domu kulture priredili su svoj , sada već tradicionalni svečani program u čast Božiću.

Program koji su pripremile vjeroučiteljica ANDRIJANA PETROVIĆ , učiteljice JULIJANA ŽIROVČIĆ , ŽELJKA TRLIN, IVICA I IRMA ĐIKIĆ te brojni učenici bio potvrda da se u ovoj školi vrijedno radi i da se u njoj možda kriju novi glumci, pjevači, plesači za koje ćemo tek čuti jednoga dana.

 

 

U programu božićnog koncerta sudjelovali su: pjevački zbor škole pod ravnanjem učiteljice Julijane Žirovčić, recitatori, članovi dramskih i plesnih skupina, glumci, plesači , a na kraju tamburaški orkestar Područne škole iz Ljupine pod ravnanjem učitelja Ivice Đikića. Bilo je svečano, dostojanstveno, prigodno baš kao što u predbožićno vrijeme treba biti.

 

Program koncerta, uz brojne učenike i roditelje pratili su ravnatelj škole MIRKO GOLOVRŠKI, župnik župe Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije vlč. PERICA MATANOVIĆ i župnik župe Kraljice svete Krunice vlč. JOZO JURIĆ.

Related Post

GIMNAZIJA

Autor - 18/06/2012 0
U petak 15.lipnja novogradiška Dvorana Relković bila je ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta. Maturanti Gimnazije, u pratnji svojih profesora,roditelja i…