Tajanstveni vilinski svijet

487 0

TAJANSTVENI VILINSKI SVIJET – naziv je spleta maštovitih plesnih koreografija kojima se u novogradiškoj Dvorani Relković predstavio Plesni studio Marine Mihelčić u Novoj Gradiški.

 

 

Roditelji, djedovi i bake, braća i sestre i brojni drugi posjetitelji u Domu kulture uživali su u „Vilama spavalicama“,“Winx vilama“,vilama koje „Stvaraju dugu“,“Mišićima i dvorskim vilama,Vilama sreće, Vodenim vilama, Vilama čuvaricama, Vilama krijesnicama, Zločestim Trixi vilama,Orijentalnim vilama, Zubić vilama,najmanjim Pixi vilama, Vilama kineskinjama, Vilama ljubavi, Plavoj vili i Brzim vilama.

 

Iz plesa u ples, u lijepim plesnim haljinicama, sve dobne skupine Plesnog studija prošle su tajnim vilinskim svjetovima, uvele u njih i svoje najdraže , a svi zajedno uživali su u glazbi i predblagdanskom ozračju.

 

Na kraju vilinskog svijeta čekale su ih njihove tete : plesni pedagog Marina Mihelčić , trenerice Nataša Ledić i Maja Lukić . A onda su svi zajedno: i male i velike plesačice i članovi plesne hip- hop skupine „SKY“ i njihove tete poželjeli svima ČESTIT BOŽIĆ i SRETNU I USPIJEŠNIJU NOVU GODINU sa velikim HVALA svima koji su u proteklih pet godina bili njihova potpora, njihova prekrasna publika , a što su i ove predblagdanske večeri pokazali i nagradili ih toplim pljeskom.

 

Related Post

POUMAR

Autor - 14/06/2012 0
Tradicionalni završni koncert Osnovne glazbene škola Učilišta Relković i ove je godine potvrdio da je izniman glazbeni događaj u Novoj…

PJESMA ZA VALENTINOVO

Autor - 16/02/2011 0
poumar NOVA GRADIŠKA 16. veljače 2011. – Novogradiški gimnazijalci, točnije, njihovo učeničko vijeće, već godinama, tradicionalno, proslavljaju Valentinovo u Dvorani…