BRAVO JACK! – Policijski pas Jack ponovo pronašao drogu na graničnom prijelazu

1076 0

SLAVONSKI BROD – U nedjelju (16. veljače), u 23.30 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici su kontrolirali osobni automobil registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine, kojim je upravljao 35-godišnji vozač (državljanin Bosne i Hercegovine).
Prilikom pregleda vozila i osobe korišten je službeni policijski pas Jack koji je detektirao drogu unutar osobnog automobila. Policajci su unutar automobila pronašli dvije motane cigarete (joint), a u kojima se nalazila marihuana ukupne težine 1,3 grama.
Policijski službenici protiv 23-godišnjaka i 35-godišnjaka podnose prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
U petak (14.veljače), oko 19 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske zaustavili su osobni automobil slavonsko-brodskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak, dok se na mjestu suvozača nalazio 23-godišnjak. Prilikom pregleda osoba policajci su kod suvozača pronašli 21,4 grama marihuane.

Related Post