Dječak rođen prošle godine teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je skrivila 70-godišnjakinja

945 0

Upravljajući osobnim automobilom 70-godišnjakinja nije na pješačkom prijelazu propustila pješakinju (26-godišnjakinju), koja je na sebi nosila tzv. „klokanicu“

SLAVONSKI BROD, 19. veljače 2019. – Policija brodsko-posavska priopćila je da je jučer oko 12.45 sati, u Slavonskom Brodu, u Osječkoj ulici, sa sjeveroistočne strane kružnog toka u blizini Naselja A. Hebrang, u prometnoj nesreći teško povrijeđen dječak rođen 2018. godine a lakše majka djeteta.

-Policija je očevidom utvrdila da 70-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom, na pješačkom prijelazu nije propustila pješakinju (26-godišnjakinju), koja je na sebi nosila tzv. „klokanicu“, u kojoj se nalazio dječak (r. 2018. g.). Pritom je došlo do udara osobnog automobila u pješakinju koja je pala zajedno sa djetetom na betonsku površinu. U prometnoj nesreći, dječak je teško ozlijeđen i nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je lakše ozlijeđena 26-godišnjakinja puštena kući.

Policijski službenici protiv 70-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu- priopćila je Policija.

Related Post