“DJEČJA NOVA GODINA”- Novogradiški mališani prvi su dočekali Novu godinu

1553 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 28. prosinac 2018. – Novogradiški mališani prvi su danas u našem gradu dočekali Novu godinu. Gradska knjižnica Nova Gradiška, ostali sudionici u projektu i sponzori priredili su u Društvenom domu za najmlađe Novogradiščane još jedan nezaboravan doček “DJEČJE NOVE GODINE” i druženje djece i odraslih.

Bilo je to uzbudljivo druženje djece i njihovih roditelja, baka i djedova sa knjižničarkama iz Gradske knjižnice i tetama iz Dječjeg vrtića. Pjevalo se i plesalo uz obilje radosti, a većina djece je bila u kostimima. Bilo je tu napitaka i slastica.

Pokrovitelj „Dječje nove godine“ je bio Grad Nova Gradiška – GRAD PRIJATELJ DJECE, a organizator Gradska Knjižnica Nova Gradiška. Prijatelji projekta su bili Dječji vrtić Nova Gradiška i Rođendaonica Nova Gradiška, a koordinatorica projekta i ove je godine knjižničarka Renata Matijašević.

Ravnateljica Gradske knjižnice prof. Biljana Dakić zadovoljna je odazivom djece i razdraganom atmosferom u Društvenom domu. Zahvaljuje se na potpori suradnicima, sponzorima i medijskim pokroviteljima. 

 

 

Related Post