DRŽAVNI MASTERS TURNIR U TENISU ZA DJECU DO 10 GODINA

3212 0

ZAGREB / NOVA GRADIŠKA – U subotu i nedjelju 01. i 10. listopada 2016. godine u Zagrebu na teniskim terenima Nacionalnog teniskog centra održan je Hrvatski državni masters turnir za djecu do 10 godina.

Na turniru je nastupilo ukupno 32 najbolje plasiranih natjecatelja po službenoj rang ljestvici Hrvatskog teniskog saveza u kategoriji dječaci do 10 godina iz cijele Republike Hrvatske dok je kroz cijelo natjecanje tijekom sezone prošlo preko 300 natjecatelja.

Naš najbolji mladi tenisač FranRakonić nastavio je sa odličnim igrama i na ovom turniru kao i kroz cijelu sezonu. U finalu je nesretno izgubio od Doriana Salopek iz Ogulina propustivši iskoristiti i meč loptu u svoju korist u odlučujućem tie-break-u. Osvojivši ovo 2.mjesto u Republici Hrvatskoj u svojoj kategoriji dokazao je da se upornim i marljivim radom, treningom i ljubavi prema sportu mogu postići vrhunski rezultati. Samim time rezultat je još vredniji i veći jer zahtijeva puno više odricanja i vremena od Frana i njegovih roditelja što ga moraju voziti gotovo svaki dan u Požegu kako bi trenirao jer u Novoj Gradiški nemamo teniskih terena.

Čestitke Franu na ostvarenom rezultatu uz želje da samo tako nastavi i biti će još puno odličnih rezultata na ponos njega i svih tenisača TK“Nova Gradiška“.

 

REZULTATI :

 

• 1.kolo : FranRakonić (NG) –Theo Dobrila (Opatija) 4:0, 4:0

• 2.kolo : FranRakonić (NG) – Antonio Stipetić (Ogulin) 4:1, 4:0

• ¼ finale : FranRakonić (NG) – Vilim Karačić (ZG) 4:2, 4:1

• ½ finale : FranRakonić (NG) – Emanuel Ivkić (Viškovo) 4:2, 4:3

• Finale : FranRakonić (NG) – Dorian Salopek (Ogulin) 3:4, 4:0, 7:9

 

Autor Marko Brčić

Related Post

Dnevni sportski sadržaji

Autor - 11/09/2010 0
11. rujna 2010. – Danas će se u našoj gradskoj sportskoj dvorani, kako smo prije nekoliko dana najavili, nakon ljetne…