DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA DRVODJELACA – NAJBOLJI SU ANTONIO TURSAN IZ ZAGREBA I MARIO GURKOVIĆ IZ VIROVITICE

1237 0

NOVA GRADIŠKA, 15. travanj 2011. – Danas je u Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška završilo državno natjecanje učenika iz područja obrade drva. U zanimanju drvodjelski tehničar – dizajner uvjerljivo najbolji u Hrvatskoj je Antonio Tursan iz Drvodjelske škole Zagreb. Najbolji stolar je Mario Gurković iz Industrijko-obrtničke škole Virovitica.

Održana je i smotra radova učenika drvodjelskih zanimanja koju su danas imali prigodu razgledati i građani. Izložba je pobudila interes, posbno mališana iz novogradiških vrtića koji su je razgledali zajedno sa svojim tetama. Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška bila je dobar domaćin i organizator još jednog državnog natjecanja učenika strukovnih zanimanja. Opravdala je povjerenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

 

– U KLIKNITE NA IKONU ZA REZULTATE U pdf-u –

Bila je to uspješna prezentacija znanja i vještina budućih drvodjelskih tehničara – dizajenera i stolara. Dvodnevno druženje završilo je posjetom Franjevačkom samostanu u Cerniku i dodjelom priznanja u Lovačkom domu Cernik.

 

Related Post

OŠ „MATO LOVRAK“

Autor - 30/01/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 30. siječanj 2013. – I ove je godine OŠ „Mato Lovrak“ iz Nove Gradiške domaćin sportsko-zabavnog natjecanja Lino…

DAN OŠ LJUDEVITA GAJA

Autor - 06/06/2014 0
Zahvalnice su dobili učenici koji su sudjelovali na državnom lidranu i ekipa iz prve pomoći koja već 10 godina ide…