EDUKACIJA NEZAPOSLENIH ŽENA ZA RAD NA RAČUNALU

1386 0

16. lipnja 2011. – U sklopu provedbe projekta “Budi poslovna – budi konkurentna” koji financira Europska unija, a provode partneri Brodsko-posavska županija i Područna služba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Slavonski Brod započeo je prvi dio edukacijskog ciklusa pod nazivom “Osnovni tečaj informatike”.

U ime partnera prisutne polaznice edukacije pozdravili su Stjepan Bošnjaković, pročelnik UO za gospodarstvo Brodsko-posavske županije i Marko Neretljak, pročelnik Područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Slavonski Brod. (bpz.hr)

 

Tečaj je namijenjen nezaposlenim ženama svih dobnih skupina koje se prvi puta susreću s radom na računalima ili imaju djelomično znanje i žele ga unaprijediti. Edukacijom se nastoji povećati njihova konkurentnost na tržištu rada.

Polaznice su izabrane na temelju kriterija za selekciju, odnosno anketnih upitnika. Edukacija će trajati 40 sati po grupi i održavat će se u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški tijekom lipnja i srpnja.

Related Post

Gradska knjižnica Nova Gradiška

Autor - 20/04/2019 0
Programi NOĆI KNJIGE 2019. u Gradskoj knjižnici Nova Gradiška Mjesto održavanja: Dječji odjel GKNG, Relkovićeva 4, Nova Gradiška (prizemlje zgrade…

UZALUD VAM TRUD LOPOVI

Autor - 13/08/2015 0
SLAVONSKI BROD, 13. kolovoza 2015. – Operativnim radom policijskih službenika i dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca u dobi od…