Eksplozija noćas razbudila mještane Gunjavaca – ručna bomba bačena na kuću

2864 0

Autor Franjo Samardžić
GUNJAVCI, 2. travnja 2019. – Kako je priopćila Policijska uprava brodsko-.posavska dana, 2. ožujka, oko 2.30 sati, na području općine Rešetari, nepoznati je počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu, koja je eksplodirala u blizini obiteljske kuće (vlasništvo 60-godišnjaka).
Kako doznajemo od mještana do bacanja ručne bombe na kuću, a pretpostavljaju i nekog zapaljivog sredstva, jer su na kući vidljivi tragovi vatre, došlo je u Ulici Zrinskih i Frankopana. Tragovi šrapnela su vidljivi i na okolnim kućama.
Svi su u Gunjavcima iznenađeni i u šoku, posebno su u šoku s ljudi i djeca iz susjednih kuća. Gunjavčani se pitaju koji je motiv bacanja ručne bombe u prozor kuće.. Složni su u osudi jer smatraju da se eventualni problemi, kako pretpostavljaju iz prošlosti, ne rješavanju bacanjem ručne bombe u prozor. Doznajemo da je već bilo prijetećih poruka.
-Nije to način rješavanja problema. Ne ponovilo se – kaže mještanin Gunjavaca i dodaje da su svi sretni jer nije bilo posljedica po ljude.
Policija je obavila očevid na mjestu događaja i nastavlja daljnji rad u cilju utvrđivanja bitnih činjenica i okolnosti vezanih uz ovaj događaj s ciljem pronalaska počinitelja.
Policija priopćava da je bitno za napomenuti da u ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Related Post

BURZA RADA I NERADA

Autor - 16/04/2015 0
SLAVONSKI BROD, 16. travanj 2015. – Ukupno je tijekom ožujka 2015. godine iz evidencije nezaposlenih izašlo 1326 osoba, što je…

POGINUO SPAŠAVAJUĆI PTICE

Autor - 04/01/2011 0
SLAVONSKI BROD, 4. siječanj 2010. – Jučer oko 15.05 sati na kolniku županijske ceste 4212 kod Gornje Vrbe, u prometnoj nesreći…