ENERGETSKA OBNOVA ZGRADE OŠ „MATO LOVRAK“: Nastava će u novoj školskoj godini početi redovno 3. rujna

3950 0

NOVA GRADIŠKA, 21. kolovoza 2018. – Ovog ljeta na području Brodsko-posavske županije u energetskoj obnovi je čak 8 osnovnih i jedna srednja škola za što su Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobrili su Brodsko-posavskoj županiji 27 milijuna kuna.

Među osnovnim školama je i novogradiška OŠ „Mato Lovrak, a radovi su počeli početkom kolovoza. Ravnateljica Vesna Lončar-Cindrić obavještava učenike i roditelje da će u dogovoru s izvođačem, nadzorom radova i koordinatorom zaštite na radu, nastavu u novoj školskoj 2018./2019. godini započet redovno (i sigurno) 3. rujna 2018. godine u prostoru škole.

Dodajmo da su sredstva za energetsku obnovu odobrena OŠ „Ivan Filipović” Velika Kopanica, „Mato Lovrak” Nova Gradiška, „Josip Kozarac” Slavonski Šamac, „M.A. Reljković” Bebrina, „A.Starčević” Rešetari, „Ivan Goran Kovačić” iz Starog Petrovog Sela, osnovne škole iz Okučana i Oprisavaca, te Srednju školu „Antun Matija Reljković” iz Slavonskog Broda.

Related Post