FIĆU „UKRASIO“ NJEMAČKIM REGISTARSKIM OZNAKAMA

645 0

12. srpnja 2011. – Jučer oko 18,30 sati u mjestu Gornji

Bogićevci policija je prilikom nadzora prometa zaustavila osobni automobil marke „Zastava 750“, kojim je upravljao 32-godišnjak s područja općine Gornji Bogićevci, te utvrdila da se na vozilu nalaze ne pripadajuće registracijske oznake. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 32-godišnjak nakon što je dva dana ranije kupio osobni automobil, kojem su pripadale novogradiške pločice, a koje su odjavljene još 2007. godine na njega postavio njemačke registracije, koje su pripadale njegovom osobnom automobilu marke „Opel Kadet“, kojeg je u prometnoj nesreći 2003. godine polupao. Protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Krivotvorenje isprave“.

 

Švercao cigarete

 

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom s područja općine Sibinj, koji je u nedjelju ujutro oko 7 sati pokušao preko graničnog prijelaza Slavonski Brod prenijeti 500 kutija cigareta marke „Eva Slims“, nadzornih markica Ministarstva financija Bosne in Hercegovine. Policija i carina su cigarete pronašli skrivene u osobnom automobilu marke „Opel Kadet“, BIH registracija, kojim je muškarac u trenutku granične kontrole upravljao. Službenici carine su uz potvrdu cigarete oduzeli, a protiv 29-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izbjegavanje carinskog nadzora“

 

S 2,83 promila alkohola u pritvor do otriježnjenja

 

Policija je jučer oko 1 sat ujutro u mjestu Davor zatekla 30-godišnjaka s područja općine Nova Kapela kako upravlja pod utjecajem alkohola (2,83 promila) osobnim automobilom marke „Fiat Punto“, novogradiških registracija. Vozač je isključen iz prometa i zadržan do otriježnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Related Post