Folkloraši na Poljoprivredno-poduzetničkim idejama

1445 0

NOVA GRADIŠKA, 17. siječnja 2018. – Ovogodišnje Poljoprivredno-poduzetničke ideje „Nova Gradiška 2018.“ ove su godine donijele i neke organizacijske promjene kojima će se sigurno obradovati svi oni koji u petak i subotu navrate u Društveni dom. Uz izlagače koji će sa svojim štandovima i proizvodima napuniti Društveni dom, tijekom dva dana posjetitelji će moći uživati u kulturno-umjetničkim programima.

-Razlika od prethodnih godina je u tome što se sva događanja odvijaju u Društvenom dom. Neće biti, kao prethodnih godina, službenog otvorenja i sve će biti koncentrirano u Društveni dom.Uključili smo više kulturno-umjetničkih društava tako da će se tijekom sajamske prodaje uvijek nešto događati. Zahvalila bi na odazivu svim kulturno-umjetničkim društvima koja će nastupiti. Tijekom dva dana izmjenjivat će se edukativna predavanja i kulturno-umjetnički programi – kaže Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.

KUD „Trenk“ Nova Gradiška nastupit će u petak u 10 sati uoči otvaranja i pozdravnih govora gradonačelnika Vinka Grgića, župana Danijela Marušića i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

KUD „Trenk“nastupiti će s dramskim programom u 10.20 sati, a potom i s glazbenim nastupom u 11,45 sati.

Udruga matice hrvatskih umirovljenika nastupit će u 12,45 sati, a potom i u 13,45 sati.

KUD „Drežnik“ nastupit će u subotu u 10 sati, a KUD „Cernik“ u 13, sati.

Folklorni ansambl mladih Nova Gradiška nastupit će u 13,45 sati

Related Post

JAVNI POZIV

Autor - 11/09/2015 0
SLAVONSKI BROD – Na temelju čl.14. Odluke o ustrojstvu i djelokrugu županijskih upravnih tijela (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije,broj 20/05) i…

Kazališta Planet Art

Autor - 01/11/2020 0
On line kazalište uživo ima svjetlu budućnost U nedjelju, 1. studenog, se u Kazalištu Mala scena održala prva izvedba On…