GODIŠNJA PLESNA PRIREDBA PLESNOG STUDIJA MARINE MIHELČIĆ

1692 0

NOVA GRADIŠKA, 4. srpanj 2013. – Plesači i plesačice Plesnog studija Marine Mihelčić na završnoj godišnjoj plesnoj priredbi održanoj jučer u Domu kulture predstavili su se Novogradiščanima zahvaljujući Građanskoj inicijativi

NG BUNTOVNICI, koja mlade plesače i njihove uspjehe prati već pet godina. Prepuna dvorana imala je priliku pozdraviti ih i zahvaliti im se na uspješnom promoviranju Nove Gradiške na brojnim regionalnim, državnim, europskim i svjetskim natjecanjima s kojih su se redovito vraćali okićeni medaljama. Podršku im je dala i magistrica Ljiljana Lukačević zamjenica gradonačelnika za društvene djelatnosti.

Okupljene u dvorani Doma kulture dvosatnom plesnom priredbom pod nazivom SUPROTNOSTI još su jednom očarale plesačice Plesnog studija Martine Mihelčić, mažoretkinje i trbušne plesačice Rekreacijskog centra „Iv“ NG. Suprotnostima: točkice-prugice, princ-princeza, balet-hip-hop, crno-bijelo, unutar-izvan, malo-veliko, desno-lijevo, šminkerice-šmokljani, Barbie-Ken, dan-noć, vile-vještice, ljeto-zima, debelo-mršavo, muško-žensko, tužno-veselo, trbušni-rap, vatra-voda, anđeli- vražići, čovjek-sjena, dijete-odrasli, gore-dolje – pokazali su koliko sve što nas okružuje čini život lijepim i sadržajnim. Priredbu je vodila mažoretkinja Ema Hace. U ime Plesnog studija izvođačima i publici zahvalila se trenerica Nataša Ledić,. a posebno dirljivo i emotivno svojoj trenerici Maji Lukić obratili su se njezine Mažoretkinje grada Nove Gradiške za sav trud, te što su zajedničkim radom postale najuspješnije mažoretkinje Hrvatske.

 

U ime organizatora nazočne je pozdravio Momir Divjak, predsjednik Građanske inicijative „NG- Buntovnici“. Zahvalnice su uručene Mireli Tančak, Mažoretkinjama, voditeljici Emi Hace, Rekreacijskom centru „Iv“, magistrici Ljiljani Lukačević, Nataši Ledić i prof. Mariji Karlovčan Subić. Završna godišnja plesna priredba bila je prigoda da se uruče diplome članovima i članicama Plesnog studija Marine Mihelčić.

 

Foto: Momir Divjak/ngbuntovnici.com

Related Post