GRADSKA ODLIČJA – NAGRADA GRADA PROF. MIŠI DRLIĆU I POSMRTNO SLAVKU PAVLOVIĆU

855 0

NOVA GRADIŠKA, 1. prosinac 2010. – Nagradu grada, najveće gradsko priznanje za doprinos u ukupnom razvoju i unapređenju života u Novo j Gradiški ove će godine na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada dobiti prof. Mišo Drlić, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta MAR Nova Gradiška. Nagradu grada posmrtno je dobio i

Slavko Pavlović, socijalni radnik, humanitarac i dugogodišnji član Tima za psihosocijalnu pomoć braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata. Nagrada će biti uručena i članovima njegove obitelji.

Mišo Drlić (desno) s Mirom Gavranom

 

Gradsko vijeće donijelo je odluku i o dodjeli Grba i Medalje grada.

 

Grba grada uručiti će se Antunu Stankoviću za doprinos u sportu, Slavku Podgornjaku za doprinos u razvoju tehničke kulture, Mladenu Vidakoviću za doprinos u struci i ostalim djelatnostima i Željku Brčiću za doprinos u kulturnim djelatnostima, ekologiji i ostalim društvenim djelatnostima.

Slavko Pavlović

 

Medalju grada dobiti će Stana Miloš, za doprinos u radu s gradskim mažoretkinjama, Marija Vuković za doprinos u radu Udruge dijabetičara, Milivoj Žakula za doprinos u sport i, Udruzi invalida rada , Jozo Žulj za doprinos u obrtništvu i poduzetništvu, Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška i Taekwando klub „Vukovi“.   

 

 

 

Related Post