HRVATSKA SOCIJALNO-LIBERALNA STRANKA

905 0

SLAVONSKI BROD, 19. prosinac 2012. – Hrvatska socijalno-liberalna stranka donirala je u srijedu knjižnici Doma za starije i nemoćne tridesetak knjiga.

-Dugogodišnji smo prijatelji i djelatnika i korisnika doma. Družimo se od 2003. kada smo zasadili cvijeće i počeli skupljati novac za različite potrebe i činili sve što jedna politička stranka financijski može činiti.

 

I u ova teška recesijska vremena nismo stali, prikupili smo knjige sadržaja koji zanimaju generaciju treće životne dobi. Dnevne tiskovine ih ponekad znaju uznemiriti svojim sadržajima pa smo se potrudili prikupiti naslove o našim biskupijama, povijesti i o događanjima u Slavonskom Brodu. U Domu postoji puno sekcija: od dramske, gimnastičke do molitvene. Sigurna sam da će svi pronaći knjigu za sebe – istaknula je Ružica Vidaković, predsjednica Županijskog vijeća Hrvatske socijalno-liberalne stranke.

 

Na knjigama se zahvalila viša radna terapeutica Marijana Bušić, zadužena za provođenje slobodnog vremena korisnika.

Related Post

HSLS

Autor - 13/11/2012 0
Gospodarska politika Vlade može se svesti na traženje rješenja na prihodovnoj strani proračuna što je lakši, ali pogrešan put. Da…

HSLS

Autor - 23/01/2013 0
SLAVONSKI BROD/NOVA GRADIŠKA, 23. siječanj 2013. – HSLS-ovci brodsko-posavske županije jučer su tradicionalno obilježili blagdan sv. Vinka.

HSLS UPOZORAVA

Autor - 19/12/2013 0
Hrvatska Vlada ne želi ukinuti besmislene županije, tristotinjak besmislenih općina i zatvoriti desetine neučinkovitih državnih agencija, ne želi smijeniti nesposobne…