HUMANITARNI KONCERT NAJBOLJIH HRVATSKIH TAMBURAŠA

1371 0

Nedjeljna večer (20.10.2013) za sve koji su se zaputili prema domu ‘Bešlić’ protekla je u znaku zabave, druženja, pjesme, dobrote i humanosti, a sve u cilju nastavka uređenja Župne Crkve Kraljice svete Krunice i pastoralnog centra.

 

Od 18:00 sati počeo je program gdje su nastupile predgrupe, KUD Matija Gubec iz Sotina, KUD Ivo Čakalić iz Kaptola, HKUU Trenk iz Nove Gradište te Ljupinski tamburaši iz Ljupine.

 

Nešto malo poslije 20:00 sati na pozornicu su izašli Najbolji Hrvatski Tamburaši na čelu s Župnikom i prije nego što su svojim hitovima ‘zapalili’ mnogobrojnu publiku, Župnik župe Kraljice svete Krunice Vlč. Ivan Štivičić prigodnim riječima je otvorio koncert te pozdravio gosp. Branka Bešlića koji je dao na korištenje svoj dom te zahvalio svim Župljanima na odazivu te Župnim suradnicima na nesebičnoj pomoći pri organizaciji prošlih a i budućih događanja.

Ulaz na koncert bio je besplatan, te nesebičnim odricanjem posjetitelja, pomogli su svojim dobrovoljni prilogom.

 

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se odazvali koncertu i koji su svojim dobrovoljnim prilogom pripomogli daljnjem uređenju Crkve i pastoralnog centra, te jedno veliko hvala medijskim pokroviteljima Radiju Nova Gradiška, Narodnom Radiju i svim ostalim portalima na najavi ovoga humanitarnog događaja.

 

Fotografije humanitarnog koncerta Najboljih Hrvatskih Tamburaša možete pogledati na župnoj stranici: http://zupa-kraljicekrunice.hr/

 

Autor: Dražen Đukić-Župa Kraljice sv. Krunice

Related Post

Linarta u Komarnici

Autor - 07/11/2019 0
Autorica Višnja Mikić KOMARNICA. 6. studeni 2019. – Danas je sveti Leonard, zaštitnik Komarnice, filijale štivičke župe. Vjernicima Komarnice čestitamo…