IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: Općina Rešetari danas obilježava Dan općine

1334 0

Autor Franjo Samardžić

REŠETARI, 26. lipnja 2020. – Općina Rešetari danas obilježava Dan općine i 27. obljetnicu osnutka. I ove godine ima razloga za slavlje, a općinski načelnik Zlatko Aga, članovi Općinskog vijeća i njegova predsjednica Milka Perković, te općinska uprava maju se čime pohvaliti. Realizirano je ili je u fazi realizacije više projekata veoma značajnih za život stanovništva. O tome i planovima za naredno razdoblje na svečanoj sjednici Općinskog vijeća, koja će se održati u novom prostoru općinske zgrade, govorit će načelnik i predsjednica Općinskog vijeća.
Prije toga uzvanici će se upoznati s završetkom projekta izgradnje reciklažnog dvorišta,. S radovima koji se izvode na izgradnji zgrade dječjeg vrtića, rekonstrukciji i dogradnji Vatrogasnog doma i spremišta, te završetkom radova na dogradnji općinske upravne zgrade.
Kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima sa područja općine Rešetari i biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana položit će se vijenci i zapaliti svijeće, a poslije toga otkriti spomen obilježje hrvatskim braniteljima ispred općinske upravne zgrade.
Na svečanoj sjednici će u povodu Dana općine bit dodijeljena ovogodišnja općinska priznanja.
U subotu 27. lipnja u Drežniku će se održati tradicionalna folklorna manifestacija „Kolo na Medanu“, a u nedjelju 28. lipnja održat će se u organizaciji LU „Gostinac“ natjecanje u gađanju glinenih golubova na streljani Gostinac.

Related Post