Izbor Sportaša godine

506 0

 

10. prosinac 2011. Početkom prosinca već tradicionalno

Povjerenstvo za izbor sportaša godine anketira udruge, članice Saveza sportova Nova Gradiška, kako bi dobili povratne informacije i kandidate za izbor najboljih sportaša tekuće godine. Tako će i ovih dana biti anketirane sve sportske udruge grada, kako bi se izvršio što širi i pravilniji izbor najboljih dostignuća u 2011. godini i to za sportaša, sportašicu, momčad i ekipu godine. Uz to će se kao i do sada izabrati trener i sudac godine, te dodijeliti Trofej fair-play. Uz ove godišnje nagrade dodijelit će i priznanja, medalje i plakete za dugodišnji rad u sportu sportskim djelatnicima i udrugama na temelju kontinuiteta, ali većim od 10 godina. Povjerenstvo će prispjele prijedloge verificirati, ocijeniti i vrednovati, a zatim će predsjednik Povjerenstva iste prezentirati Izvršnom odboru Saveza sportova radi usvajanja ili eventualnih korekcija. Nakon toga Savez sportova će utvrditi termin svečanog proglašenja najboljih sportaša grada, koje će se održati u dvorani Gradske vijećnice, a to će biti, kao i proklih godina, obično koncem siječnja.

 

 

Podsjetimo, prošle godine sportašica godine bila je odbojkašica Iris Ivaniš, sportaš nogometaš Bojan Bokan, ekipa godine novogradiške odbojkašice, a momčad godine nogometaši Sloge. Trener godine bio je Damir Runjaš, sudac godine nije proglašen, a trofej Fair-play pripao je kuglačicama Obrtnika. Malu plaketu primio je rukometaš Zlatko Boroš i rekreativac Damir Gmajnić, a veliku plaketu kuglač Branko Simić. Sportski djelatnici primili su zlatne, srebrne i brončane medalje i priznanja prema godinama provedenim u sportu grada. Tako će biti i ove godine. Ostaje na sportskim klubovima da svoje kandidate istaknu na vrijeme, kako nebi zakasnili, jer se naknadne prijave neće uzimati u konkurenciju.

 

Na slici: Borislav Vidošić, predsjednik Saveza sportova grada Nova Gradiška govori na svečanosti proglašenja Sportaša godine u Gradskoj vijećnici.

Related Post