Još jedan uspjeh stolnotenisača Strmca

672 0

6. prosinac 2011. Seniori Strmca nastupili su u nedjelju

u Pleternici na tradicionalnom 19. memorijalnom turniru „Robert Sesar“. U konkurenciji 8 momčadi iz Brestovca, Nove Gradiške, Novske, Pleternice, Požege, Slavonskog Broda i Vinkovaca, novogradiški Strmac osvojio je vrlo dobro treće mjesto. Prvo mjesto suvereno je osvojila momčad prvoligaša „Obrtničke škole – Brod“ iz Slavonskog Broda. Stolnotenisači Strmca ostvarili su 3 pobjede i to: protiv Brestovca (3:1), Slavije iz Pletrernice (3:0) i protiv momčadi Halo 92 iz Vinkovaca (3:0), dok su doživjeli samo jedan poraz u utakmici s Novskom (0:3).

Četiri pobjede postigao je junior David Vidić, po dvije junior Petar Čalušić i veteran Tomislav Brnčić, a jednu pobjedu ostvario je veteran Krešimir Čalušić. Vrijedno je istaći da je novogradiški Strmac , uz domaćina Limpres iz Pleternice, do sada jedini nastupio na svih 19 Memorijala, a Tomislav Brnčić je jedini igrač koji je igrao na svim dosadašnjim Memorijalima Robert Sesar.

 

Iduće godine bit će obljetnički 20. Memorijal za koju prigodu će se napraviti bilten svih dosadašnjih natjecanja. Odličan organizator ovog tradicionalnog stolnoteniskog natjecanja bio je STK Limpres iz Pleternice, koji je ovom prilikom trojici prvoplasiranih uručio lijepe sportske nagrade.

Related Post