Juniori NG Unitasa četvrti

948 0

1. ožujak 2012. – Juniori NG Unitasa odigrali su u Valpovu Final four malonogometne lige, Istok, i zauzeli su četvrto mjesto. Postignuti su ovi rezultati: Mala mljekara (Valpovo) – Vinkovci 3:3, šesterci 7:5, Ivankovo – NG Unitas (Nova Gradiška) 10:2. Za 1. mjesto Ivankovo – Mala mljekara 8:6. Redoslijed: 1. Ivankovo, 2. Mala mljekara, 3. Vinkovci, 4. NG Unitas.

 

Usprkos velikom porazu na Final Fouru NG Unitas osvojio je četvrto mjesto u konkurenciji 11 momčadi 2.HMNL,Istok. Vrijedno je istaći da su čak 5 igrača NG Unitasa po uzrasnoj kategoriji kadeti (!) i bili su daleko najmlađa momčad u završnoici i nisu mogli stoga parirati fizički jačim i spremnijim igračima iz Ivankova od kojih čak 4 igraju za seniorsku momčad, a koja je trenutačno prvoplasirana seniorska momčad 2.HMNL,Istok.

 

Mladi igrači MNK NG Unitasa nastavljaju s treninzima (ponedjeljkom) i pripremama za natjecanje u kategoriji kadeta gdje i ove godine očekuju plasman na Završni turnir za prvaka Republike Hrvatske i potvrdu osvojenog 4. mjesta.

 

Na slici kapetan NG Unitasa M. Vlaović prima pehar za osvojeno 4. mjesto.

Related Post