KAZNENA PRIJAVA ZA RAZBOJNIŠTVO: Razbojnik predan pritvorskom nadzorniku

1916 0

SLAVONSKI BROD, 30. prosinca 2017. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo razbojništva.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je 28-godišnjak (maskiran preko lica), jučer, oko 14.55 sati, u Slavonskom Brodu, Trg pobjede, unutar turističke agencije (Društva sa ograničenom odgovornošću za trgovinu), uz prijetnju od zaposlenika zatražio novac, te potom iz kratkog oružja ispalio hitac u strop.

Nakon što mu je zaposlenik predao novac (više desetaka tisuća kuna), pobjegao je u smjeru sportskog centra „Klasije“, gdje je, desetak minuta nakon dojave uz pomoć građana, brzom intervencijom policijskih službenika uhvaćen.

U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su u okviru kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog oduzeli sredstva i predmete vezane uz počinjenje kaznenog djela, kao i i novac, koji su vratili  odgovornoj osobi Društva sa ograničenom odgovornošću za trgovinu.

Policija je 28-godišnjaka, danas, u 14 sati, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva predala pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, nakon čega će ga predati Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

 

Related Post

ŽUPANIJSKI STRUČNI SKUP

Autor - 24/05/2012 0
U suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje Podružnica Osijek i Povjerenstvom za suzbijanje zlouporabe sredstava ovisnosti na području Brodsko-posavske…