KAZNENE PRIJAVE PROTIV ČETIRI MUŠKARCA

1183 0

NOVA GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani proveli su kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe u dobi od 37, 39, 25 i 20 godina s područja Okučana i Nove Gradiške zbog sumnje

u počinjenje kaznenih djela krađa goriva iz radnih strojeva.

 

Sumnjiči ih se za pet kaznenih djela od kojih jedno kazneno djelo teške krađe i četiri kaznena djela krađe. Muškarca u dobi od 39 godina sumnjiči se da je zajedno s 37-godišnjakom počinio tešku krađu, kada je 7. lipnja u polju u blizini naselja Prvča provaljeno u spremnik za gorivo radnog stroja i istočeno dizel gorivo.

 

Muškarca u dobi od 37-godina osim ovog kaznenog djela sumnjiči se za još dva kaznena djela krađe goriva iz radnih strojeva u blizini naselja Cage koje su se dogodile od 12 do 18 svibnja.

 

Dvojicu mladića u dobi od 20 i 25 godina sumnjiči se za dvije krađe iz radnih strojeva kod naselja Batrina (četiri akumulatora) i Seoce (gorivo) počinjenih u travnju ove godine.

 

U ovih pet kaznenih djela vlasnici su oštećeni za više tisuća kuna, a policija će protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznene prijave, a oštećenim osobama dostaviti podatke osumnjičenih.

Related Post

PRIVEDEN OPASAN VOZAČ SA A3

Autor - 16/01/2016 0
Vozač je priveden u policijsku postaju gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela