KOMARNICA: Predbožićni program s Djedom Božićnjakom

1308 0

Autor Višnja Mikić

Udruga „Sv Leonard“ Komarnica organizirala je u petak, 22. prosinca, tradicionalni, peti po redu predbožićni program, na koji uvijek stiže i Djed Božićnjak. Lijepim i raznovrsnim programom predstavili su se dječja skupina KUD-a „Godinjak“ iz Godinjaka, zatim dječja skupina KUD-a „Starča“ iz Gornjih Bogićevaca te učenici Područnog odjela Komarnica Osnovne škole „Markovac“ Vrbova.

Dječja skupina KUD-a Godinjak nastupila je pod budnim okom predsjednika društva, Marija Čuturića, koji je posjetitelje u dvorani ukratko upoznao s radom društva. S aktivnostima KUD-a „Starča“ Gornji Bogićevci nazočne je upoznala predsjednica, Mara Klarić. Skupine obaju društava izvodile su pjesme i plesove Slavonije i dječje igre, a djeca iz Komarnice, pripremila su, uz pomoć svoje učiteljice, Valentine Brkanac, igrokaz „Božićna noć“. Iznenađenje večeri svakako je bila etno hip-hop skupina KUD-a iz Gornjih Bogićevaca, koja se predstavila „Buđenjem“.

Nakon bogatog programa, stigao je i Djed Božićnjak te darivao svu djecu. Dvorana je bila prepuna onih koji su htjeli vidjeti zanimljiv program i Djeda Božićnjaka, a Udruga „Sveti Leonard“ tradicionalno se pokazala kao izvrstan organizator i domaćin priredbe. (Višnja Mikić)

 

Related Post