Halid Bešlić – KONCERT GODINE 2011!

920 0

Veliki koncert jednog i jedinog Halida Bešlića u Novoj Gradiški. Naime, prvi tjedan nakon Uskrs-a BERNY MUSIC MEDIA MANAGEMENT u suradnji s CAFFE BAR & DISCO CLUB PORIN priređuje Vam do sada neviđeni koncertni spektakl na ovim prostorima. Za sve Vas svoj veliki koncert održat će neponovljivi HALID BEŠLIĆ. Velika pozornica, video

zid te spektakularan sound samo su dio onoga što smo Vam pripremili. Koncert će se održati 29. travnja s početkom u 20:00h što znači da smo početak prilagodili i onima mlađima poklonicima ovog velikog izvođača, mjesto održavanja je SPORTSKA DVORANA ELEKTROTEHNIČKE ŠKOLE NOVA GRADIŠKA. 

 

+ Za ve Vas koji budete naši gosti u suradnji s izdavačkom kućom HIT RECORDS pripremili smo Vam originalne primjerke HALID-ovog albuma po promotivnoj cijeni od par desetaka kuna.

+ PROMOTIVNE “HALID BEŠLIĆ” MAJICE

 

Cijena ulaznice u pretprodaji je 80kn, a možete ih kupiti već od ponedjeljka 21.03.2011. u disco clubu PORIN u Novoj Gradiški. S obzirom da je prošli koncert Ivana Zaka u organizaciji BERNY MUSIC MEDIA MANAGEMENTA bio rasprodan tjedan dana prije koncerta pa Vas pozivamo da svoje ulaznice kupite što prije kako ne biste ostali bez svoje jer smo ograničili broj posjetitelja s obzirom na kapacitet dvorane.

 

PRETPRODAJA ULAZNICA BIT ĆE TAKOĐER OMOGUĆENA U SL. BRODU, POŽEGI, NOVSKOJ, KUTJEVU, OKUČANIMA, KUTINI I BOSANSKOJ GRADIŠKI. BUDITE DIO OVOG VELIKOG KONCERTNOG SPEKTAKLA – NAJPOZNATIJEG PJEVAČA NA BALKANU I ŠIRE – JEDNOG JEDINOG HALIDA BEŠLIĆA!

 

Rezervacije ulaznica/kontakt organizatora: +385 97 794 60 69 ili bernymedia@gmail.com

Related Post