KRIJUMČARILI 15 KOSOVARA

2526 0

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su na autocesti A3, kontrolirali vozače tri osobna automobila u kojima su se kao putnici nalazili stranci (15 državljana Kosova).

Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad vozačima u dobi od 23, 24 i 34 zbog sumnje da su državljanima Kosova iz koristoljublja pomogli u nedozvoljenom kretanju i boravku u Republici Hrvatskoj.

Protiv stranaca je proveden upravni postupak, donesena rješenja o protjerivanju uz izrečenu zabranu ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj na određen rok, te slijedi vraćanje u Srbiju iz koje su ušli u Hrvatsku.

Policija protiv 23-godišnjaka, 24-godišnjaka i 34-godišnjaka podnosi kaznene prijave općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj.

(foto:ilustracija)

Related Post

Autor - 09/01/2018 0
SLAVONSKI BROD 8. siječnja 2018. – Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije oglasila se priopćenjem   u svezi akcije…