„LJETO U KNJIŽNICI“ : Čarobni svijet oldtimera oduševio novogradiške mališane

960 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 11. srpnja 2019. – Edukativan, ali ponajprije veoma zanimljiv i atraktivan bilo je današnje prijepodne na Dječjem odjelu gradske knjižnice.

Da to bude tako  pobrinuli su se  Goran Bašić, dipl. knjižničar i suvoditeljica  Ljiljana Radanović koji su  pripremili atraktivnu radionicu pod nazivom  AUTOMOBILI NEKAD I SAD: ČAROBNI SVIJET OLDTIMERA (“Stariji su mi pričali…) , te vanjski suradnici Krešimir Knežević predsjednik  novogradiškog Oldtimer kluba “Classic 99,”, Dejan Ivanković  glavni urednik i novinar  portala Novagradiska.EU i gl. urednik časopisa Oldtimer cluba NG.

Uz  saznanja o   povijesti automobila i automobilizma djeca su imala priliku na radionici koju je vodila Ljiljana Radanović  imala priliku kreativno  se izražavati slikajući  i u plastelinu izrađivati  automobile.

 Današnji sudionici „Ljeta u knjižnici“  imali su priliku  na maloj izložbi pod nazivom „ VESELI PRIJATELJI LJETA” vidjeti  likovne radove iz plastelina  talentiranog  dječaka Marina Mokrovića.

Knjižničarka  Mirjana Pranjić za sutra (petak) je u istom terminu od 9 do11 sati  za djecu pripremila  likovno-literarnu radionicu  pod nazivom MORSKE SLIKE NA KAMENIM OBLUTCIMA.

 

Related Post

“Sve o ženama”

Autor - 13/02/2012 0
Sa velikim zadovoljstvom obavješćujemo novogradišku kulturnu javnost o premijeri predstave Mire Gavrana SVE O ŽENAMA u NEW YORKU. Drama „Sve…