MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIRU U ARŽANU

1645 0

SLAVONSKI BROD, 6. kolovoza 2014. – Policijski službenici seniorske malonogometne ekipe Policijske uprave brodsko-posavske zajedno s članovima braniteljske Udruge policajaca brodsko-posavske županije,

s uspjehom i dostojanstveno su sudjelovali na XVIII. memorijalnom malonogometnom turniru „Josip Jović 2014.“, u Aržanu, rodnom mjestu prvoga poginuloga policajca u Domovinskom ratu.

 

Malonogometni turnir, koji se po prvi puta održao pod pokroviteljstvom potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, održan je 2. kolovoza, a provodio se kroz natjecanje seniorskih ekipa svih policijskih uprava nakon dva izlučna natjecanja u Kutini i Gospiću, te braniteljskih udruga policije.

U seniorskom dijelu nogometnog natjecanja sudjelovalo je osam najboljih ekipa iz svih regija naše domovine, dok je braniteljske udruge policije predstavljalo deset ekipa među kojima i UHBDRP brodsko-posavske županije sastavljena također od policijskih službenika policijske uprave.

 

I jedna i druga ekipa kroz natjecanje koje se odvijalo tijekom dana u vremenu od 09,30 do 21,30 sati, trebale su postići dobre rezultate kako bi se plasirale u samu završnicu turnira, što im je na kraju i uspjelo zauzevši treća mjesta u jednoj i u drugoj konkurenciji.

 

Uz pohvale svim igračima i vodstvu ekipa od strane domaćina i organizatora, ovaj dostojanstveni memorijalni turnir bio je prigoda za zajedničko druženje te odavanje počasti polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na grobu prve žrtve Domovinskog rata policajca Josipa Jovića, pri čemu je uz najbližu rodbinu pokojnog, evocirano sjećanje na našu bližu prošlost, a našim mlađim kolegama policajcima najbolji primjer evociranja zajedništva i sjećanja na one koji su svoje živote položili na oltar Domovini.

Related Post