Miss Slavonije i Baranje – Najljepša je Maja Marinić iz Slavonskog Broda

2003 0

SBplus

SLAVONSKI BROD 1. svibanj 2011. – U organizaciji Brodskog udruženja mladih i najmlađih (BUMN) večeras je održan regionalni izbor za Miss Slavonije i Baranje. U finalu natjecanja nastupilo je 12 djevojaka iz Slavonskog Broda, Našica, Požege, Osijeka, Belišća, Donjih Andrijevaca, Zbjega

i Jaruga. Titulu najljepše, prema mišljenju žirija, ponjela je Maja Marinić iz Slavonskog Broda. S ovim izborom složila se i publika u dvorani koja je isto tako imala priliku tijekom večeri glasati. Novoizabrana Miss Slavonije i Baranje studentica na pravnom fakultetu u Osijeku.

“Smatram se uspješnom studenticom. Bavim se manekenstvom, živim na relaciji Slavonski Brod-Osijek-Zagreb. Nedavno sam sudjelovala u snimanju spota za Joletovu pjesumu “Ja ti mogu biti tata”. Za deset godina vidim se u ulozi majke i uspješne poslovne žene koja ima svoj odvjetnički ured ili modnu agenciju. Onima koji ne podržavaju ovakve izbore, mogu reći da u životu postoji mnogo selekcija. Ovo je jedno novo iskustvo koje bi preporučila svima mladim ljudima, jer natjecateljski duh izvuče najbolje iz čovjeka što fizički, što mentalno. Što se tiče izbora na nacionalnoj razini, moram još puno ulagati u sebe. Tako ću si povećati šanse”, kaže Maja koja je prije pet mjeseci osnovala i udrugu “Brodska liga za borbu protiv ovisnosti”.

Poticaj za ovaj korak u životu kaže bilo je osmišljavanje aktivnosti za mlade kako se ne bi upuštali u svijet droga i alkohola. Da je to dobar put kroz odrastanje Maja kaže potvrđuje i njen primjer i iskustvo treniranja karatea. Titulu prve pratilje osvojila je Matea Vuković iz Osijeka, druga pratilja je Dea Drašković iz Slavonskog Broda.

Titulu miss simpatičnosti ponjela je Pamela Ozuška iz Slavonskog Broda, miss fotogeničnosti je Anamarija Dološić. U zabavnom dijelu programa nastupio je Jacques Houdek i plesni klub Salsa SB.

Finalni izbor Miss Hrvatkse za miss svijeta ove godine održati će se 12.lipnja u Zagrebu.

Related Post