Miss universe

980 0

NOVA GRADIŠKA, 10. prosinac 2011. – Miss Slavonije i Baranje za 2012. godinu je Petra Tivanovac iz Valpova, prva pratilja Elizabeta Burg iz Vrbanje, a druga Valentina Belančić iz Nove Gradiške. Miss fotogeničnosti je Anita Modrić iz Velike,

a Miss simpatičnosti po izboru sudionica ove manifestacije ljepote i mladosti je Matea Šebalj iz Vinkovaca. Kako je uoči natjecanja najavila Nathalie Kovačević, stalna vlasnica licence za izbor Miss universe Slavonije i Baranje, ove je godine prosudbeno povjerenstvo, u kome je bila i aktualna Miss universe Hrvatske Matalija Prica, imalo iznimno težak zadatak, odabrati najljepše. Sve, djevojke, njih ukupno četrnaest, imalo je puno argumenata za doći na natjecanje i nadati se uspjehu.

 

Djevojke su nosile casual odjeću i kupaće kostime francuske kataloške kuće „La Redoute“ i vjenčanice novogradiškog salona „Exclusive“. Ukupnom dojmu i ljepoti mladih Slavonki i Baranjki doprinijeli su novogradiški frizerski salon „Capell“ i make up „Top line“ iz Slavonskog Broda.

Ne smije se zaboraviti istaknuti doprinos koju su u organizaciji dali Ilijana Lončar, plesna pedagoginja i koreografkinja iz Požege, te Ksenija Dautović i Katica Aga, koje su pripremale natjecateljice za izbor.

Ni ove godine nisu izostale pohvale organizatorima od strane Vladimira Kraljevića, nositelja licence za izbor Miss universe Hrvatske. Hotel kralj Tomislav, Nathalie Kovačević i suradnici još su se jednom potvrdili kao vrsni organizatori. Nathalie Kovačević slijedeći izbor najavila je ponovo u sportskoj dvorani.

Dodajmo da su ugodnoj subotnjoj večeri u Hotelu kralj Tomislav doprinijeli voditeljica Antonije Blaće, Zlatko Pejaković i Bernard Kumuć – Berny koji su nastupili u glazbenom dijelu programa.

Na ovogodišnjem izboru za Miss universe Slavonije i Baranje predstavile su se Novogradiščanke Mateja Vlainić, Ines Matijašević, Valentina Belančić i Nikolina Milinović, Ana Horvat iz Vinkovaca, Anita Modrić iz Velike, Magdalena Dubravac iz Blažević Dola, Nina Jandrić iz Osijeka, Matea Šebalj iz Rokovaca (Vinkovci), Albina Perić iz Osijeka, Petra Tivanovac iz Valpova, Elizabeta Burg iz Vrbanje, Iva Đelagić iz Osijeka i Dolores Đurašević iz Vinkovaca. Izbor za Miss universe Slavonije i Branje održan je pod medijskim pokroviteljstvom novagre.hr i Kauflanda.

 

 

Related Post