Foto reportaža: MISS UNIVERSE SLAVONIJE I BARANJE JE SARA STJEPANEK IZ OSIJEKA

2548 0

NOVA GRADIŠKA, 24. listopada 2010. – Sara Stjepanek iz Osijeka ovogodišnja je Miss Universe Slavonije i Baranje u izboru za Miss Universe Hrvatske 2011. U konkurenciji četrnaest mladih Slavonki i Baranjki dobila naklonost ocjenjivačkog suda i podršku publike okupljene u sportskoj dvorani Elektrotehničke škole. Prva pratilja je Ivana Fogadić

iz Slavonskog Broda, a druga Iva Špoljarić iz Nove Gradiške. Njih će se tri naći na izboru za Miss Universe Hrvatske za 2011. godinu koji će se održati u ožujku naredne godine. Kandidatkinje su za Miss simpatičnosti izabrale Mateu Žagar iz Nove Gardiške, a Miss fotogeničnosti je Maja Vrban iz Osijeka.  

Zadovoljan je ovogodišnjim izborom i Vladimir Kraljević, vlasnik licence izbora Miss universe Hrvatske, koji je izbor za Miss Universe Slavonije i Baranje još jednom povjerio Nathalie Kovačević i Hotelu kralj Tomislav. Rekao je da je ovo najbolja organizacija u Hrvatskoj što se tiče regionalnih izbora za finale Miss Universe Hrvatske. Također je dodao za novagra.hr da mu je Nova Gradiška drag gradić još od srednjoškolskih dana jer je tu išao u Gimnaziju.  Velik posao castinga i organizacije koncerta uspješno su odradile Nathalie Kovačević, Katica Aga i Ksenija Dautović.

S lijeva na desno: Miss fotogeničnosti, 2. pratilja, pobjednica, 2. pratilja i Miss simpatičnosti

 

Na pitanje novagra.hr da li joj je sada ostvarenje sna osvajanje titule Miss Hrvatske ili ima drugi životni san nova miss Universe Slavonije i Baranje  je odgovorila:

“Bila bih jako sretna da osvojim titulu Miss Hrvatske, ali sada mi je životni san kao prioritet fakultet i poslije posao, a još kao mala bila sam očarana izborima za Miss i to mi je tada bio životni san”. – kaže Sara.

Sara Stjepanek, Miss Slavonije i Baranje 2011.

Danijel Marušić je uručio lentu pobjednici.

Iva Špoljarić

Matea Žagar

Vladimir Kraljević, Antonija Blaće i Lana Obad

Djevojke su se publici i žiriju predstavile u tri varijante. U prvom izlazku bile su odjevene u casual varijante marke „La Redoute“, u drugom izlasku djevojke su nosile kupaće kostime iste marke, a trećim izlaskom natjecateljice su očarale prisutne vjenčanicama Exclusive.

Ovaj izbor uvijek su pratili i atraktivni glazbeni izvođači, pa je i ove godine bilo tako ako ne i bolje.

 

Kim Verson je prvi puta u svome gradu otpjevala pjesme sa svoga albuma prvijenca „Ponovo rođena“. Berny je također zagrijao atmosferu u dvorani uz pratnju Hrvoja Houdeka i Tamburaški sastav „Fijaker“, a glazbena zvijezda večeri bila je Neda Ukraden, jedna od najvećih estradnih zvijezda na području bivše države koju znaju i stari i mladi. Neda je uzdrmala publiku svih generacija svojim starim i novim hitovima kao što su „Zora je svanula“ , „Nisam ti ja bilo tko“ i drugi.

Za voditeljski dio programa zadužena je bila popularna Antonija Blaće kojoj je ovo drugi put za redom da vodi ovu manifestaciju.

Početak manifestacije su obilježile polaznice plesne radionice Ilijane Lončar iz Požege čiji je nastuo bio posvećen Toši Proeskom.

Žiri su predstavljali: Župan brodsko-posavski Danijel Marušić, zamjenica župana Ružica Vidaković, gradonačelnik grada Požege Zdravko Ronko, vlasnik licence Miss Universe Hrvatska Vladimir Kraljević, aktualna Miss Univers Hrvatske Lana Obad, novogradiški stomatolog Ivan Bagarić, predsjednik vijeća grada Nova Gradiška Josip Mikšić, Miss Universe 2004. Marijana Rupčić i Monika Kovač.

Nakon svečane ceremonije proglašenja pobjednika natjecateljice i gosti organizatora nastavili su neformalno druženje do sitnih sati u hotelu kralj Tomislav uz Nedu Ukraden ,TS “Fijaker” i Antoniju Blaće koja je bila prava show girl večeri.

 

Related Post