Mladi HDSSB-a tradicionalno obilježili Valentinovo

1057 0

SLAVONSKI BROD – Mladi HDSSB-a Brodsko-posavske županije

već tradicionalno obilježavaju zanimljive i važnije datume kroz godinu pa je na red došlo i Valentinovo – dan zaljubljenih.

 

U ovo doba sveopće krize, kako financijske tako i moralne nije lako biti niti zaljubljen. Posebno su mladi ljudi ogorčeni zbog neimaštine uzrokovane kroničnim nedostatkom posla pa zapostavljaju taj osjećaj te u skladu s tim sve kasnije stupaju u formalne emotivne veze i brak. Mediji nas zasipaju napisima o problemima populacijske politike, naročito sferom ekspanzivne-pronatalitetne politike kojoj je cilj povećanje broja stanovništva, no vladajući ne čine ništa po rješavanju tog pitanja. Naprotiv, pojedinim svojim postupcima kojima pojedina područja čine nepoželjnim za život zabijaju poslijednje čavle u lijes demografske slike Republike Hrvatske, a posebno Slavonije i Baranje.

No, kako bi naši sugrađani barem na trenutak zaboravili na okrutnu realnost, Mladi HDSSB-a Brodsko-posavske županije izašli su na gradske ulice i malim znakom pažnje i srdačnim stiskom ruke izmamili im osmijeh na lice. Svjesni smo da naši unikatni i ručno izrađeni pokloni neće pokrenuti gospodarstvo, da neće smanjiti broj nezaposlenih, ali ulažući svoje vrijeme i puno dobre volje u njihovu izradu nadamo se da ćemo sugrađanima barem jedan dan učiniti toplijim i boljim. Mladi su u sklopu ove akcije darivali i MNK Viva iz Starog Slatinika s dvije malonogometne lopte.

 

Na kraju bi poručili svima da se usprkos problemima ne zaborave voljeti i poklanjati pažnju jedni drugima svaki dan kroz godinu, a ne samo na Valentinovo.

Slavonski Brod, 14. veljače 2014. g.

 

Predsjednik

Mladi HDSSB-a

Brodsko – posavske županije

Hrvoje Romić, dipl.iur.

Related Post