MOGU I U KRIZI

1531 0

STARO PETROVO SELO, 10. kolovoz 2012. – Općina Staro Petrovo Selo u ovom trenutku je jedno veliko gradilište što je rezultat, kako naglašava općinski načelnik Željko Kočijašević, pripreme koje su trajale nekoliko godina.

 

-Radimo obnovu Društvenog doma u Starom Petrovom Selu. Investicija je vrijedna dva milijuna kuna.Radove financiramo zajedno s Fondom za zaštitu okoliša koji izdvaja 54 posto, a općina Staro Petrovo Selo 46 posto od ukupnih troškova. Za nekoliko dana potpisat će se ugovor i za obnovu zgrade općine Staro Petrovo Selo. Ta je investicija vrijedna nešto više od milijun kuna, a također u istom omjeru, kao i kod doma, troškove snose Fond za zaštitu okoliša i Općina Staro Petrovo Selo.

 

S ministarstvom Regionalnog razvoja proveden je natječaj za izvođača radova na rekonstrukciji Vinogradske ulice odnosno ceste Staro Petrovo Selo – Starci. To je projekt vrijedan 2,2 milijuna kuna, a Ministarstvo ga financira sa 60, a općina sa 40 posto. Radi se vodosprema u Oštrom Vrhu kroz projekt Unutarnje vode i nastavlja obnova župne crkve u Starom Petrovom Selu – kaže Željko Kočijašević ne propuštajući priliku da se na dobroj suradnji zahvali čelnim ljudima Brodsko-posavske županije i ministarstva.

Related Post

OŠ IVANA GORANA KOVAČIĆA

Autor - 13/11/2015 0
STARO PETROVO SELO, 13. studeni 2015. – Kao što je poznato, ovogodišnja manifestacija Mjesec hrvatske knjige odvija se pod motom…